Een donatie doen

Een donatie doen

Help ons om onze projecten te realiseren.

Onze vereniging wordt gesteund door de Federatie Wallonië-Brussel, maar hoewel die subsidie voor ons essentieel is, dekt ze lang niet alle behoeften van de kinderen. De zorg voor zeventien kinderen en het onderhoud van het huis vergt veel geld. We zijn dan ook altijd op zoek naar financiële steun om de levenskwaliteit van de kinderen te verbeteren.

Daarom is, zoals u weet, zelfs de kleinste gift voor ons van het grootste belang… Of het nu gaat om een doorlopende opdracht, een driemaandelijkse gift of een eenmalige overschrijving.

Fiscaal aftrekbare giften

*Alle giften vanaf 40 euro kunnen worden vrijgesteld van belasting, evenals maandelijkse doorlopende opdrachten (als ze 40 euro per jaar bedragen). De dienst ARC EN CIEL zal u het belastingcertificaat toesturen dat u dan bij uw volgende belastingaangifte kunt voegen.

Niet-fiscaal aftrekbare giften

Onze gecontroleerde en gedetailleerde rekeningen zijn gepubliceerd op de website www.donorinfo.be. De Stichting Donorinfo informeert het publiek op een onpartijdige en transparante manier over de activiteiten en financiële middelen van Belgische filantropische organisaties die mensen in nood helpen in het binnen- en buitenland.

  •  40 € U dekt de kosten voor de voeding van een jongere voor een week.
  •  150 € U schenkt de hele groep van zeventien kinderen een uitzonderlijke activiteit.
  •  70 € U biedt een kind de kans om terug naar school te gaan (aankoop van een schooltas en schoolbenodigdheden).
  •  200 € U neemt deel aan het lidmaatschap van een sportclub en de aanschaf van materiaal voor een jongere gedurende één jaar.
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram